7. 7. 2011
7. 7. 2011
Recenze restaurace Že potkáte v Le Baratin šéfredaktora francouzského Michelinu, je zhruba stejně pravděpodobné, jako že si tu večer sednete bez předchozí...
8. 8. 2011
8. 8. 2011
Recenze restaurace Cesta do osady Jizerka je z nejbližších vesnic dlouhá přes sedm kilometrů a vede strmě do kopce. A když se sem vydáte po hlavním hřebenu...
14. 6. 2011
14. 6. 2011
Pokles počtu hostů očekává 79 procent restauratérů a 76 procent se obává snížení útraty, vyplývá z průzkumu společnosti Factum Invenio. Zrušení...
24. 6. 2011
24. 6. 2011
Recenze restaurace Když před časem otevřel sesterský podnik thajského bistra Modrý zub, bylo od začátku jasné, že má ambici být elegantnější variantou toho...
6. 6. 2011
6. 6. 2011
Cena za možnost poobědvat s legendárním americkým investorem Warrenem Buffettem za pouhý jeden den od zahájení aukce překonala hranici dvou...
6. 6. 2011
6. 6. 2011
Recenze Scuku Dobré víno trpí v Česku bohatě rozšířenou chorobou - snobismem. Jen velmi málo podniků je u nás úspěšných v misi přenést potěšení z výtečného...
3. 6. 2011
3. 6. 2011
Čtvrteční mohutný sesuv půdy v pražské Stromovce nemá podle odborníků tentokrát na svědomí tunel Blanka, ale unikající voda ze zanedbaného...
3. 6. 2011
3. 6. 2011
Recenze Scuku V objemu pivní spotřeby jsme mistři světa, v bohatosti pivní kultury ale máme ještě podezřele tenký účet. Vlna obliby různých pivních stylů a...
1. 6. 2011
1. 6. 2011
Recenze restaurace Narazit v Česku na číšníka, který by patřil do kategorie "obsluhoval anglického krále", je zhruba tak pravděpodobné jako potkat v centru Prahy...
27. 5. 2011
27. 5. 2011
Recenze Scuku Na podobná místa, jako je farma Košík, čekáme v Česku už léta a pořád jich není dostatek. Skloubit fungující farmu zaměřenou na ovčí produkty,...