4. 12. 2020
4. 12. 2020
"Já mám na to pivo právo," pokřikuje na servírku za barem Minikino kavárny v Ostravě podnapilý zákazník. Je čtvrtek, kolem deváté hodiny večer,...
1. 12. 2020
1. 12. 2020
Restaurace v Česku se připravují na čtvrtek, kdy budou moci po 50denní vynucené pauze znovu přivítat hosty. Jenže uvolnění protiepidemických...
30. 11. 2020
30. 11. 2020
Ve čtvrtek budou moci otevřít všechny obchody, restaurace nebo třeba kadeřnictví. Budou ale muset dodržovat omezení, která mají snížit riziko...
29. 11. 2020
29. 11. 2020
Komentář Petra Honzejka Restauratér Jakub Obert otevřel pražskou hospodu Šeberák i přes vládní zákaz. Je samozřejmě snadné ho odsoudit. Restrikce proti koronaviru...
26. 11. 2020
26. 11. 2020
Rozhovor Většina restaurací brala před pandemií rozvoz jídel jen jako doplněk ke klasickým příjmům od hostů ve svých kamenných provozovnách. V situaci...
24. 11. 2020
24. 11. 2020
Od noční schůzky, která stála ministra zdravotnictví Romana Prymulu (za ANO) post, uplynul měsíc. Přestože jej, šéfa poslanců ANO Jaroslava...
16. 11. 2020
16. 11. 2020
Burzovní investoři budou mít již brzy možnost nakoupit cenné papíry jednoho z největších domácích řetězců restaurací. V rámci primární veřejné...
23. 11. 2020
23. 11. 2020
Začátkem listopadu to po čtvrté odpoledne na hlavní silnici protínající Horní Počernice vypadá na první pohled úplně stejně jako touhle dobou...
13. 11. 2020
13. 11. 2020
infografika uvnitř Pandemie koronaviru je v Česku zatím na ústupu, stále větší množství firem se však propadá do existenčních problémů a obává se, že bude ještě...
13. 11. 2020
13. 11. 2020
komentář Julie Hrstkové Nechápu, proč bychom měli mít 40 tisíc hospod. Ať zkrachují, je to prostě očistný proces. Názor odboráře Bohumíra Dufka z Asociace samostatných...