Koneckonců řada z nás dokáže opakovaně chodit na místa, kde na talíře dávají průměrné věci, ale číšníci jsou takoví, že se narodili, aby obsluhovali anglického krále. Pár bodů do výsledného pocitu přidává ještě interiér. A potom cosi velmi neuchopitelného, ale velmi důležitého.

Jakési kouzlo, jež daný podnik buď má, nebo nemá. Je to atmosféra, kterou lze stěží vytvořit záměrně a která způsobuje, že se lidé v dané restauraci cítí šťastně, uvolněně a automaticky se sem vrací. Asi nejčastěji se s ní s etkáte v malých rodinných podnicích.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se