Energické majitelce farmy Dagmar Havlové se to ale v Košíku daří a vy se tam můžete v sezóně kdykoliv zajet podívat.

Jádro produkce těží z unikátního chovu romanovských ovcí, pěstování vlastní zeleniny a z napojení na tradice slovenské sýrařské výroby. Část produkce můžete nakoupit v přímém prodeji, část můžete ochutnat přímo v restauraci na farmě, kde vládne zkušený šéfkuchař Václav Košnář. Jestli může někdo dát české kuchařské scéně lekci v sezónním vaření s maximálním využitím místních surovin, bude to právě on.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se