Letošní kuchařská soutěž Bocuse d´Or Europe zná vítěze. Nejlepším kuchařem v soutěži, během které mají kuchaři za úkol připravit před zraky diváků dva pokrmy, vyhrál 26letý Nor Orjan Johannessen. Českou republiku v soutěži reprezentoval vítěz národního kola, Ondřej Landa z pražské restaurace Kampa Park. Jeho menu můžete vidět na fotografiích níže. První je menu z modronohého kuřete, druhé z mořského jazyku.

Za vznikem mezinárodní soutěže stojí jeden z nejlepších kuchařů na světě, držitel tří michelinských hvězd Paul Bocuse. Poprvé se konala v roce 1987.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se