Vybudovat nový soud v belgickém městě Hasselt trvalo celkem šest let. Skelet se současnou fasádou na místě stál už v roce 2011, až potom proběhla soutěž o zpracování interiéru.

Konkurz vyhrála dokonce tři studia: J. Mayer H. Architects, a2o architecten, Lens°Ass architecten. 

Víceúčelový veřejný prostor

To, že na interiéru pracovaly tři týmy, není nic, nad čím by se měl člověk pozastavit. Budova totiž spojuje několik různých celků, které vyžadovaly rozdílný přístup.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.