Takhle nějak vypadá oběd ve velkém stylu. Ústřice, nečekané kombinace z mořských plodů a šampaňské. Patrik Kreysa, který pochází z jedné ze dvou rodin vlastnících koupelnové impérium Ravak, přiznává, že podobně rozhodně neobědvá každý den. Do luxusního ústřicového baru Zdenek's Oyster Bar v pražské Malé Štupartské ulici chodí spíše na příjemnou večeři s přáteli (mezi které patří i vedení podniku včetně Zdeňka Sirového) nebo sem zve nejvýznamnější obchodní partnery. Baví ho gastronomické vychytávky šéfkuchaře Jiřího Noska, bezkonkurenčně největší výběr ústřic a šampaňského v Praze. V létě si pochvaluje i venkovní posezení v těsné blízkosti rozlehlého, ale tak trochu skrytého kostela svatého Jakuba Většího, kde dosud žijí bratři minorité.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.