- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
To, že v České republice se dají najít opravdu dobré bary vás už Gourmetguru informoval. Konečně na to přišli i v New Yorku.
Do pražské restaurace Grand Cru dorazí vzácná návštěva.
A podle poslankyně ANO prý čeští číšníci kradou. Myslíte si to také?
Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Související články
Gourmet
Věděli jste, že se pražská šunka dělala z přeštických vepřů? Právě ti jsou dnes už skoro ohroženým druhem, v běžném řeznictví na ně rozhodně jen...
15. 9. 2015 ▪ 3 min. čtení
Gourmet
Zápisky protivného hosta: Pražská šunka je česká legenda
Věděli jste, že se pražská šunka dělala z přeštických vepřů? Právě ti jsou dnes už skoro ohroženým druhem, v běžném řeznictví na ně rozhodně jen...
15. 9. 2015 ▪ 3 min. čtení
Gourmet
Zápisky protivného hosta: V Praze na balkón a za rybami, do Amsterdamu na odpolední kávu
S Gourmetguru jsme objevovali Balcony bar na Jungmanově náměstí v Praze. V pražských Modřanech jsme navštívili novou rybárnu. A na kávu jsme se...
7. 9. 2015 ▪ 3 min. čtení
Téma: gastronomie
Den navíc nepomohl. Podnikatelům v gastru se nedařilo ani v únoru. Kdo je výjimkou?
Ačkoliv měl letošní únor o den víc, tržby hospodským a dalším podnikatelům v gastronomii v porovnání s loňskem klesly o procento. Pokračuje tak trend z počátku roku, kdy jim v lednu tržby meziročně spadly o pět procent. Jde o data bez započítání...
27. 3. 2024 ▪ 3 min. čtení
#jídlove Lukáše Hejlíka: Flek je jako celé Brno: hravý, drzý, odvážný a udržitelný
28. 3. 2024 ▪ 2 min. čtení
Popeyes se nebojíme, říká šéfka českého McDonald’s. Řetězec zvýšil tržby a plánuje nové pobočky
28. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
24 hodin v St. Moritz: Průvodce exkluzivním vrcholem světa
6. 3. 2024 ▪ 6 min. čtení
Platby kartou neznamenají nižší spropitné. Co o „dýšku“ rozhoduje a kdy ho lidé dávají nejčastěji?
8. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Téma: gastronomie
Den navíc nepomohl. Podnikatelům v gastru se nedařilo ani v únoru. Kdo je výjimkou?
Ačkoliv měl letošní únor o den víc, tržby hospodským a dalším podnikatelům v gastronomii v porovnání s loňskem klesly o procento. Pokračuje tak trend z počátku roku, kdy jim v lednu tržby meziročně spadly o pět procent. Jde o data bez započítání...
27. 3. 2024 ▪ 3 min. čtení
#jídlove Lukáše Hejlíka: Flek je jako celé Brno: hravý, drzý, odvážný a udržitelný
28. 3. 2024 ▪ 2 min. čtení
Popeyes se nebojíme, říká šéfka českého McDonald’s. Řetězec zvýšil tržby a plánuje nové pobočky
28. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
24 hodin v St. Moritz: Průvodce exkluzivním vrcholem světa
6. 3. 2024 ▪ 6 min. čtení
Platby kartou neznamenají nižší spropitné. Co o „dýšku“ rozhoduje a kdy ho lidé dávají nejčastěji?
8. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Vybíráme z HN
NEKROLOG
Zvedni se a jdi dál. Metoda světově uznávaného profesora Ervína Adama fungovala v koncentráku, v emigraci i při hurikánu
Ve 101 letech zemřel vězeň Osvětimi a významný česko-americký epidemiolog Ervín Adam. Přispěl k výzkumu rakoviny i vymýcení dětské obrny.
25. 3. 2024 ▪ 7 min. čtení
Lyžařská střediska zakončují „podprůměrnou“ sezonu, zbrzdila ji únorová obleva
Končící zimní sezona nedopadla pro lyžařská střediska nejlépe. Komplikace přinesla zejména únorová obleva. Většina areálů přesto do konce února...
29. 3. 2024 ▪ 3 min. čtení
Dvě zimy a dost. Katastrofické odhady cen plynu jsou snad minulostí
S příchodem jarního počasí nám skončila zimní sezona a týká se to i plynových zásobníků. Od tohoto týdne nám bude plyn v zásobnících přibývat. A...
28. 3. 2024 ▪ 2 min. čtení