Karbaník by řekl "Oko bere!". Bugsy's, jeden z nejslavnějších a nejprestižnějších barů v metropoli, nedávno oslavil jednadvacáté narozeniny. A stále překvapuje elánem a energií.
Oproti většině našich restaurací v Bugsy's nemá jídlo hlavní roli, neboť je jako v každém baru "pouhým" doplňkem pečlivě vybraných a k dokonalosti vyladěných drinků. Přesto však kulinární nabídka Bugsy's nehraje druhé housle, zvlášť proto, že jejím autorem je jeden z nejlepších českých kuchařů, současný šéfkuchař Grand Cru Jan Punčochář.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111