Zkratku MG v názvu unikátní MG Restaurace tvoří iniciály jeho šéfkuchaře Miroslava Grusze. A proč ne. Žijeme v éře kultu šéfkuchařů a Grusz má prvotřídní profesní životopis, který mu dává jistou licenci. Vařil v curyšském Marriottu, ve Four Seasons v Praze i ve Florencii a také v pražském hotelu Augustine. A po svém hotelovém „turné“ zakotvil v původním Aromi v pražské Mánesově ulici, které tehdy zdobilo michelinské ocenění Bib Gourmand, protože tenhle italský restaurant ještě nepraktikoval moskevské ceny.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se