Moderní evropská gastronomie inspirovaná Itálií s využitím francouzských postupů a asijských ingrediencí − tak vypadá kuchařské umění Daniela Holana. Ten se při své práci neobejde bez vakuové metody sous-vide. "Vařič Silvercrest  1  mi umožňuje vařit potraviny ve vakuu s dokonalou přesností, a pokrmy tak chutnají perfektně," zdůrazňuje šéfkuchař restaurace Corso, který v minulosti působil také v podniku SOHO, Zdenek's Oyster Bar nebo Krystal Bistro a nedávno se podílel na otevření netradiční pražské restaurace Swim.

"Moje hlavní práce se odehrává v kuchyni, při sestavování jídel­níčků přesto hraje zásadní roli počítač," ukazuje na svůj notebook Xiaomi  2 , který ho prý dosud nikdy nezklamal.

Gastronomické výtvory na talíři Daniel Holan rád zvěčňuje na fotografiích. "Huawei Nova 3  3  dělá skvělé fotky jídla i silných momentů během cestování, které miluji," pokračuje šéfkuchař.

Po náročných dnech dokáže pořádně vypnout u PlayStationu  4 . "Když se najde volná chvíle, rád si s kamarády zapařím," usmívá se.

Příjemnou hudbu si doma pouští z Bluetooth reproduktoru  5  − z po­čítače totiž není zvuk dostatečně kvalitní, a nemůže si tak muziku užít naplno. A protože ta je nedílnou součástí jeho života, nutností jsou i sluchátka  6 .

jarvis_5d6f76ff498e40c802c30934.jpeg
Foto: Honza Mudra
Související