Moderní evropská gastronomie inspirovaná Itálií s využitím francouzských postupů a asijských ingrediencí − tak vypadá kuchařské umění Daniela Holana. Ten se při své práci neobejde bez vakuové metody sous-vide. "Vařič Silvercrest 1 mi umožňuje vařit potraviny ve vakuu s dokonalou přesností, a pokrmy tak chutnají perfektně," zdůrazňuje šéfkuchař restaurace Corso, který v minulosti působil také v podniku SOHO, Zdenek's Oyster Bar nebo Krystal Bistro a nedávno se podílel na otevření netradiční pražské restaurace Swim.
"Moje hlavní práce se odehrává v kuchyni, při sestavování jídelníčků přesto hraje zásadní roli počítač," ukazuje na svůj notebook Xiaomi 2 , který ho prý dosud nikdy nezklamal.
Gastronomické výtvory na talíři Daniel Holan rád zvěčňuje na fotografiích. "Huawei Nova 3 3 dělá skvělé fotky jídla i silných momentů během cestování, které miluji," pokračuje šéfkuchař.
Po náročných dnech dokáže pořádně vypnout u PlayStationu 4 . "Když se najde volná chvíle, rád si s kamarády zapařím," usmívá se.
Příjemnou hudbu si doma pouští z Bluetooth reproduktoru 5 − z počítače totiž není zvuk dostatečně kvalitní, a nemůže si tak muziku užít naplno. A protože ta je nedílnou součástí jeho života, nutností jsou i sluchátka 6 .