Bez tradiční koledy se letos budeme muset obejít, ale ochudit se o tradiční velikonoční speciality by byla škoda. Jednak jsou výtečné − křehká mladá masa, vejce nabíjející energií a křupavá sousta jarních salátů i zeleniny navodí to správné rozpoložení, v němž se tak hezky vítá jaro, a ještě k tomu přispívají k našemu zdraví. Oproti vánočním specialitám jsou to jídla lehká, svěží, a když přidáte i něco "zeleně" z jarní zahrádky, může mít pokrm překvapivé grády.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se