30. 4. 2015
30. 4. 2015
Spolu s bujabézou, salátem niçoise či s ratatouille patří pan bagnat k vyhlášeným specialitám Azurového pobřeží. Vlastně jde o takový fastfood z...
26. 12. 2014
26. 12. 2014
Seriál: Rodinné firmy Česká firma Kornfeil vyrábějící pekařské pece chce expandovat na Západ. Evropské chleby získávají na oblibě v USA, pece již Kornfeil prodal na...
27. 11. 2014
27. 11. 2014
Nán patří k nejznámějším a zároveň nejmladším chlebovým plackám jihoasijské gastronomie. V Indii se nán peče v tandooru, a poté servíruje jako...
5. 8. 2014
5. 8. 2014
Strýc jim kdysi říkal, že za starých časů chutnal chléb v jejich rodném kraji jinak. Aby si to ověřily, založily si sestry uprostřed španělské...
16. 10. 2013
16. 10. 2013
Video uvnitř Pečení domácího chleba se poslední roky stalo hitem. Není ale od věci vyzkoušet i neobvyklé příměsi, jako to dělá šéfkuchař Radek David. Ten...
14. 10. 2013
14. 10. 2013
Je jí 22 let, bydlí na pražských Vinohradech a svůj volný čas nejraději tráví experimenty s moukou, vodou a solí. Juliana Fischerová alias...
9. 4. 2013
9. 4. 2013
Vypěstovat Kamila trvalo Kateřině několik týdnů. Po řadě nezdarů najednou nakysle voněl ze sklenice. Její vlastní kvásek. Teď ho nabízí dalším...
21. 3. 2012
21. 3. 2012
Když věhlasný berlínský sběratel umění pořádal raut pro pár vybraných známých. Anebo v Paříži či Stockholmu, když některá módní značka...
14. 10. 2011
14. 10. 2011
Na 16. říjen připadá Světový den chleba. Čeští pekaři a cukráři ho oslavili již 13. října v Břevnovském klášteře, a to ve velkém stylu.
23. 2. 2011
23. 2. 2011
O zachování nižší sazby DPH se bojuje u ovoce, pečiva, knih a tepla.